martes, 17 de mayo de 2011

BUEN FIN DE TEMPORADA CON VICTORIA INCLUIDA

Partit contra Benicarló C a Benicarló corresponent al grup II. Per part del nostre Infantil B formaren d’inici: Edgar, Salva, Pablo, Alberto, Natan, Ferran, Ruben, Marcos, Oscar, Ivan Robles i Nestor. També participaren a la segona part Andres, Esteban, Éric i Javi .
            Clar domini dels nostres des del començament del partit on les distintes ocasions anaven succeint-se, a més del bon joc que anàvem realitzant i on el nostre porter Edgar era un espectador més al menys la primera meitat. També remarcar la gran intervenció que fa ver la segona part en la que com ell diu “he volat com mai per arrivar...”.
            El gol va costar d’arribar, però estàvem tranquils pel que veiem, ja que era qüestió de minuts que ens avançarem al marcador. Així va ser al minut 34 per mig de Nestor a passada de Alberto. Aconseguint per fi avançar-se al marcador.
            La segona par fou igual, però amb alguna ocasió local més, ja que volíem mantenir la posició a la taula de classificació. Nosaltres seguirem lluitant i jugant i fruït fou els 2 gols més que varem fer un de Marcos a passada de Ruben i el tercer i últim de Esteban que es fa amb un baló rebutjat pel porter i ens fa el 0-3.
            A partir d’ací es notava que els locals tenien por de que férem el quart gol i perdre la posició a la taula a favor nostre. Nosaltres pensàvem en divertir-se, tenir ambició i jugar, a veure si a banda aconseguíem fer el quart millor que millor. Aquesta ambició ens va fer lluitar fins a la fi del partir i practicar un gran joc.
            Ara que em acabat la temporada podem fer balanç, aquest equip tracte de tu a tu a qualsevol i si volem i anem tots a una podem donar grans alegries al nostres. De no ser per alguns partits on pareixia que no estàvem o la mala sort a voltes, la nostra classificació a la taula haguera guanyat diversos llocs. Em acabat en sèptima posició, jugant o empatant amb equips de dalt i també perdent amb algú de baix. Per tant ens em de quedar en que si lluitem sempre, ens divertirem, farem diversió i aconseguirem els objectius que ens plantegem.
            Des del cos tècnic volem agrair als pares d’aquest infantil b, el recolzament que ens han donat durant tota la temporada, l’assistència quasi massiva dels jugadors tant a entrenaments com a partits i com no la preocupació d’avisar en cas de qualsevol cosa. Per tant tot un plaer haver compartit aquesta temporada amb tots vosaltres i esperar a la següent.