martes, 10 de mayo de 2011

EL INFANTIL B SE DESPIDE DE LA COSSA CON UNA GOLEADA

Últim partit a casa i bon resultat

Partit contra Ripollés a les instal·lacions de la Cossa corresponent al grup II. Per part del nostre Infantil B formaren d’inici: Ivan B., Salva, Andrés, Alex Meneu, Pau Villegas, Alberto, Vicen, Alex Agudo, Oscar, Éric i Esteban. També participaren a la segona part Pablo, Ferran, Ruben, Ivan R. i Natan.
            Partit igualat al començament amb poques ocasions per als dos equips, fins que al minut 28 Oscar culmina una bona passada de Alberto i posa el 1-0, avanç d’acabar el primer temps materialitzem una jugada assajada de córner amb assistència d’Esteban i bon remat de Alex Meneu de cap. Amb aquest marcador arribàrem al descans e introduirem els canvis.
            A la segon part els nostres seguiren jugant igual i els visitants, cada vegada anaven a menys, així que aprofitarem per desplegar un bon joc i materialitzar totes les ocasions que no haviem fet als últims partits. D’aquesta manera al minut 46 Alex Agudo feia el tercer a passe de Vicen. El cuart i el quint fòren obra de Ruben, el sext de Ivan Robles i els dos últims de nou Ruben.
            D’aquesta manera varem acabar la temporada a casa amb aquest joc i resultat, contant també amb quatre gols de Ruben.
            Ara ens queda anar a Benicarló e intentar tancar la temporada amb una nova victòria si és possible. Ànim xics