martes, 14 de diciembre de 2010

FUTUR CS. - 4 - CD.ONDA INFANTIL B - 1

Mal partit mal resultat

Partit contra Futur CS B al Gaeta Huguet corresponent al huitè partit de lliga. Per part del nostre Infantil B formaren d’inici: Edgar, Alex A., Pablo, Pau B., Pau V., Oscar, Ferràn, Rubén, Salva, Vicen i Néstor.
            Partit que aquesta volta afrontàvem amb grans intencions de obtenir coses positives o almenys fer com habitualment un bon partit, però aquest no va ser el nostre día, ja que no vam aconseguir ni una ni altra cosa.
            Prompte es va veure que el joc de l’equip local ens superava cada volta i on nosaltres no varem aconseguir tenir el baló i els contraatacs locals ens feien prou de mal. D’aquesta forma al descans ja perdíem per 3-0.
A la segona meitat i a pesar dels canvis l’equip ondense no aconseguí imposar-se al joc i on al menys aconsegguirem fer un gol i evitar un marcador més gran. Els canvis foren: Natan (Pau B.), Alberto (Pau V.), Esteban (Oscar), Javi (Ferràn), Marcos (Àlex A.).
            Cal destacar en aquest partit la lluita i contundència a la primera part de Pau Villegas i a la segon de Alberto y Natan, els quals evitaren un major número d’ocasions visitants.
            Hem de millorar i almenys recuperar els nostres valors d’esforç.