domingo, 19 de diciembre de 2010

INFANTIL B , 1 PUNTO Y SEGUIDO.....AL 2011

Un punt per despedir l’any 2010

Partit contra San Pedro B al camp de La Cossa corresponent al nové partit de lliga. Per part del nostre Infantil B formaren d’inici: Iván B., Salva, Alex A., Alex M., Pau V., Javi, Vicen, Eric, Marcos, Esteban i Alberto.
            Una vegada més tornem a començar gelats i al minut 3 l’equip visitant s’avança al marcador amb el 0-1, a partir d’aquest moment ja comencem a entrar en joc i a tenir diverses ocasions per fer-li veure al líder del grup que si venia a La Cossa a sumar 3 punt li ho anàvem a posar prou complicat. Amb aquest marcador finalitzava la primera part.
A la segona meitat nosaltres fem els cinc canvis per tal de que tothom juguen el màxim possible entren al terreny de joc: Pablo, Oscar, Nestor, Rubén i Ferràn. Però de nou i dins del primer minut i sense assimilar els canvis ens fan el 0-2. L’equip una volta més comença a jugar be i dominant el control de l’esferic. Finalment i mitjançant d’un magnífic treball al llarg del partit del nostre equip em aconseguit igualar el marcador i finalitzar amb el 2 – 2 final.
El gols ondenses han segut obra de Alberto mitjançant assistència de Ruben al minut 43 de joc i el segon i que establia l’empat definitiu de Esteban a pase de Alberto.
Cal destacar les variacions de posicions que alguns jugadors han tingut aquest partit i que l’equip les ha assimilat positivament, cadascú ha realitzat la seva missió el millor possible, la qual cossa ens ha donat aquest empat desprès de diverses setmanes desafortunades. Aquest és el treball que tots em de fer per tal de gaudir al terreny de joc i possibilitar gaudir al públic assistent del nostre treball i joc desplegat.
Enhorabona per l’últim partit de l’any 2010 i unes felices festes a tothom.