domingo, 9 de enero de 2011

INFANTIL B , EL QUE LA SIGUE ... LA CONSIGUE.

Per fi la victòria....

Partit contra Almassora B al camp de Les Boqueres corresponent al dècim partit de lliga. Per part del nostre Infantil B formaren d’inici: Edgar, Alex A., Andrés, Natan, Pau B., Javi, Ruben, Oscar, Nestor, Esteban i Alberto.
            Bon partit i un poc de sort per al nostre equip a Almassora, partit amb domini de l’equip Ondense i on l’equip local portava el perill mitjançant diversos contracops. Al descans els nostres ja guanyaven per 0-2 amb gols de Nestor a pasada de Javi i de Ruben amb un gran dispar de la frontal. Per molesties em de substituir Andrés entrant Salva al minut 18 de joc.
La segona meitat començe amb els canvis habituals, i esta vegada eren: Alex Meneu, Vicen, Marcos, e Iván Robles. Aquesta vegada si que em començat la meitat com cal i al minut 3 una gran jugada de Ivan Robles per banda esquerra a pase de Vicen qui ens permet establir el 0-3 al marcador.
Després i a falta de quatre minuts un altra vegada es Ivan Robles qui marcar el quart gol per als nostres, però aquesta vegada amb assistència de Marcos.
El resultat final es de 1-4 per als Ondenses. Cal destacar que les diverses modificacions de posicions van surtin efecte i una vegada més els jugadors estan intentant agafar-se a la nova posició. Seguim treballant que els fruïts van arribant.