martes, 25 de enero de 2011

NUEVA VICTORIA PARA EL INFANTIL B

Partit contra Ripollés al camp de Gran Via corresponent al dotzè partit de lliga. Per part del nostre Infantil B formaren d’inici: Ivan B., Pablo, Salva, Natan, Pau V., Javi, Vicen, Eric, Ivan R., Nestor i Alberto.
            Primera meitat amb domini clar de l’equip Ondense, però que malgrat les ocasions marrades, al minut 10 eren els locals els que s’avançaven al marcador. Les ocasions continuaven succeint-ne, però no érem capaços d’igualar el marcador fins que al minut 23 fou Nestor qui aconseguí fer l’empat amb el que arribàrem a la mitja part.
La segona meitat començà amb els canvis habituals, i esta vegada eren: Alex Meneu, Esteban, Marcos, Ruben e Oscar. Durant aquesta segona meitat si que aconseguirem finalment impossar-se als locals, per mitjà d’algunes boniques jugades i altres qualitats individuals.
Els gols ondenses en la segona meitat foren de Oscar, Marcos, dos de Ruben i dos més de Nestor, que sumat al de la primera part, feia el seu Hat-trik.
També mencionar un dels gols de Ruben de gran qualitat tècnica i de preciosa execució i destacar el treball realitzat per tot l’equip, que a pesar del resultat, intentaren en tot moment ampliar el marcador.
Finalment el resultat fou de 2-7 i ens permet una setmana més obtenir una nova victòria.