martes, 22 de marzo de 2011

EL ALEVÍN C MARCA 7 GOLES .... Y ESO QUE SALIERON DURMIENDO

ALEVÍ “C” 7 – 0 C.D. TONIN “C”

Partit corresponent a la jornada vint del Grup VII de categoria Aleví que enfrontava el passat dissabte 19 de març de 2011 a las 10.00h en el camp de La Cossa al Aleví “C” del C.D. Onda contra el C.D. Tonin “C”.

Per part de C.D. Onda eixiren de d'inici, amb l'1 Alex Sales com a porter, com a defensa central amb el 12 Vicente, com a lateral dret David amb el 14 i com a lateral esquerre amb el 5 estava Javier, en el mig del camp amb el 10 teníem a Julián i com a davanters Aleix i  Andrés amb el 6 i 11 respectivament. Per a possibles substitucions teníem en el banquet amb el 2 Pau, amb el 4 Marcos, amb el 7 Juan, amb el 8 Fran i amb el 9 Aguilella.

Partit en el que des del primer moment el nostre equip ha demostrat la seua superioritat i ja en el minut 3 Aleix des de la línia de porteria fa un centre que rebote en un jugador rival i es cola dins de la porteria. A partir d'aquest moment el nostre equip es va confiar un poc i ens va costar algun que altre esglai, que un poc més i ens coste l'empat, però a la fi vam tornar pel camí que estàvem duent durant els últims partits i al minut 22 Fran fa el 2 – 0. I amb aquest resultat vam aplegar al descans.

Ja en la segon part vam l'equip en els primers moments va tornar a eixir un poc dormit, i fins els 10 minuts de la segon part no vam tornar a marcar, aquesta vegada va ser Juan que de tir creuat feia el 3 – 0. A partir d'ací l'equip contrari va baixar els braços i nosaltres ho vam aprofitar per a seguir fent gols així, Aguilella feia 2 gols seguits, als 2 minuts Pau marcava el 6 – 0 i en el minut 54 Aleix va fer el definitiu 7 – 0.