martes, 8 de marzo de 2011

GRAN PARTIDO DEL ALEVÍN C

ALEVÍ “C” 7 – 2  AAVV. RAFALAFENA “C”

Partit corresponent a la dihuitena jornada del Grup VII de categoria Aleví que enfrontava el passat dissabte 5 de març de 2011 a las 10.00h en el camp de La Cossa al Aleví “C” del C.D. Onda contra el AAVV. Rafalafena “C”.

Per part de C.D. Onda eixiren de d'inici, amb l'1 Alex Sales com a porter, com a defensa central amb el 4 Marcos, com a lateral dret Pau amb el 2 i com a lateral esquerre amb el 5 estava Javier, en el mig del camp amb el 10 teníem a Julián i com a davanters Aleix i  Alex Aguilella amb el 6 i 9 respectivament. Per a possibles substitucions teníem en el banquet amb el 3 Ximo, amb el 7 Juan, amb el 8 Fran, amb el 11 Andrés i amb el 14 David. Esta setmana descansaven Vicente i Jesús.

Comença el partit amb un poc de retràs i des de el primer segon de partit comencem tocant el baló des de darrere i així ens apleguen les primeres ocasions a favor, encara que també alguna en contra, que aclarim amb solvència, tant per part de la defensa com per part de Alex que va estar molt segur durant tot el partit, i al minut 4 en un corner tret per Aguilella, el baló es tanca molt i li rebote al porter i es cole dins de la porteria. Ací l'arbitre se'n va tindre que anar a canviar-se la camisa que la portava igual que l'equip rival i també igual que Sales, (que es va tindre que col·locar un peto). Després d'açò es reanima el partit sense cap incidència més i nosaltres seguim portant el pes del partit, però el rival ens està creant perill a la contra, i en una d'estes jugades al minut 15 ens fan l'empat en un dubte, (entre traure el baló fora (a lo italià) o intentar jugar el baló), però no ens vam vindre a vall i això que eren molt més grans que nosaltres, però jugant el baló per baix i amb velocitat la grandària no importen tan com si jugues per dalt. I al minut 27 apleguen els nostres 3 minuts de glòria, primer Ximo aprofite un rebutge com els altres dos que havia tingut avanç però sense sort i a la tercera va la vençuda i de fort dispar des de la frontal de l'àrea fa el 2 – 1. Al minut Juan marca el 3 – 1 de fort xut creuat des de l'esquerra. I al minut següent David aprofite un baló mort i amb l'esquerra de volea marque el 4 – 1 amb el que acabaria la primera part.

La segon part comence amb domini local, durant els primers 10 minuts més o menys, però al minut 42 ens retallen diferencies 4 – 2. I ací es on vam tornar a despertar, i als 4 ó 5 minuts Juan de falta directa torne a posar terra de per mig 5 – 2. Als dos minuts Fran rep un baló en la frontal es gira i tira al segon pal, on el porter no pot aplegar 6 – 2. Fins aquest moment estàvem jugant un poc precipitats, però al tindre 4 gols de diferència i quedar poc de temps vam poder jugar més tranquils i el rival va baixar un poc els braços, i en els descompte Aguilella que encara tenia forces pressione al defensa li furte el baló i marque el 7 – 2 definitiu, que ens serveix per a empatar al rival i guanyar-li el “gol average”.

7 – 2. Aguilella 60'.

Gran partit el realitzat per els jugadors de l'Aleví C, ara “lo prometido es deuda” i el pròxim partit de casa ja sabeu el que toque. Però tenim que seguir amb la mateixa tònica que tota esta segon volta, que ho esteu fent molt , i esperem seguir igual o millor.