lunes, 28 de marzo de 2011

EL INFANTIL B NOS CONFIRMA SUMEJORIA

Confirmació de la millora del Infantil B

Partit contra el Futur CS B a les instal·lacions de la Cossa corresponent al grup II. Per part del nostre Infantil B formaren d’inici: Ivan B., Salva, Pablo, Alex M., Pau V., Ferran, Ruben, Éric, Marcos, Alberto i Nèstor. També participaren Andres, Esteban, Javi, Oscar i Natan.
            Partit disputat i on els nostres han anat davant durant tot el partit, a pesar de que els de castelló han igualat el marcador dos voltes.
            Bona primera part dels nostres on una volta més estan demostrant les ganes que hi ha i la millora en el joc dels últims partits.
            Els gols locals foren obra de Ferran, Nestor, Marcos i Ruben tots a la primera part. El resultat a la mitja part fou 4-2.
            A la segon part el partit ha segut mes conservador on els nostres quasi no han creat perill.  El resultat final fou de 4-3 per als ondenses.
            Cal nomenar l’actitud de l’equip visitant començant pel seu mister amb una actitud agressiva i de menyspreu pel contrari, on començant per la seva actitud els jugadors s’han contagiat i tot l’equip castellonenc ha fet una segona part de dures entrades, protestes i una actitud que no ens agrada i que no compartim. Hem de ser més senyor i ensenyar un ambient sa als jugadors.

Esperem conservar aquest moment de joc i ens toca per al 9 de abril el San Pedro segon classificat en aquestos moments, a veure si confirmem de nou la millora en joc del nostre equip.