lunes, 14 de marzo de 2011

VICTORIA DEL ALEVÍN C PASADA POR AGUA

C.D. ALMASSORA “C” 1 - 5 ALEVÍ “C”

Partit corresponent a la denovena jornada del Grup VII de categoria Aleví que enfrontava el passat dissabte 12 de març de 2011 a las 09.30h en el camp de Les Boqueres al C.D. Almassora “C”contra Aleví “C” del C.D. Onda.

Per part de C.D. Onda eixiren d'inici, amb l'1 Alex Sales com a porter, com a defensa central amb el 5 Marcos, com a lateral dret David amb el 14 i com a lateral esquerre amb el 2 estava Pau, en el mig del camp amb el 3 teníem a Ximo i com a davanters Juan i  Fran amb el 7 i 8 respectivament. Per a possibles substitucions teníem en el banquet amb el 5 Javier, amb el 6 Aleix, amb el 10 Alex Aguilella, amb el 11 Andrés i amb el 12 Vicente. Esta setmana descansaven Julián i Jesús.

Partit passat per aigua en el que els nostres jugadors han sabut guanyar la partida. Ja des del primer moment van començar tocant el baló en defensa esperant la millor opció per a fer un passe als de dalt. I després de varies jugades de perill dels nostres jugadors Juan rep el baló i marca el primer gol del matí. Ací el rival es va espavilar un poc i en el minut 16 ens feia l'empat, però els nostres es van saber sobreposar i en la següent acció li aplegue un baló des de la banda esquerra, a la dreta que estava David i este controle, i fa un passe al punt de penal, que entrava Juan i tornem a estar per davant en el marcador, un poc després del gol, un baló llarg del Almassora bote davant de Sales que no pot fer res per a parar-lo i el baló portava intenció d'entrar dins, però Marcos amb molta decisió i aplegant des de darrere, es llança a terra i en la mateixa línia de la porteria trau el baló i evite l'empat del rival.

Ja en la segon part, vam ser molt superiors a l'Almassora i això també es va notar en el marcador, i al minut 35 Aguilella molt espavilat aprofite un rebutge del porter que es quede mort dins de l'àrea i fa l'1 – 3. I al minut 40 Andrés rep una assistència d'Aleix que el deixa sols davant el porter i creua el baló davant l'eixida del porter que no pot fer res per a evitar l'1 – 4. I en el minut 50 més o menys ens fan una falta a la part esquerra del nostre atac i Javier la pose molt bé per a que Fran amb un bon desmarc faja el 1 – 5. definitiu.

1 – 5. Fran 52'.

No vam poder fer un joc molt bonic per les inclemències del temps, que no van parar durant tot el partit, però va ser efectiu. Els nostres jugadors van saber adaptar-se millor que el rival a les condicions de velocitat i força que reclamava el camp i el clima.