lunes, 14 de marzo de 2011

EL VILA-REAL NO DEJÓ MARCAR AL ALEVÍN B

PRIMER PARTIT D´ ESTA LLIGA QUE L’ALEVÍ “B” NO FA GOL.

CD Onda Aleví B 0 - Villarreal CF Aleví D 3
Dirigit per Adrían García Barba, amb errors clars però sense influencia en el marcador. En el Camp Municipal de La Cossa, a les 09:04h del dissabte 12 de març de 2011, es van enfrontar el CD Onda AB i el Villarreal CF AD. Dia plujós amb terreny de joc molt mullat. En alguns llocs amb aigua acumulada que frenava l’esfèric.
Per el CD Onda van formar d’inici: Carlos Catalán a la porteria, Pau Canelles i Raul Vidal al centre de la defensa, Manuel Estevan i Florín Valentin per banda esquerra i dreta respectivament; Carlos Solá al migcentre, i Aitor García-Valdecasas en punta d’atac. Van quedar a la banqueta: Marc Diago, Nacho Fernández, M. A. López i Jovi Palomeque. No estaven convocats: Juan Cáceres, Jonathan Romero i Alexis Muñoz.  Javier Sánchez va ser baixa d’última hora en sentir-se indisposat.
El líder és el líder, encara que estiga en hores baixes.  Per nom i trajectòria, els nostres es van rendir ja d’eixida. Predisposats a enfrontar-se a un invencible, li van regalar possessions i parcel·les de camp, que a altres equips amb major empenta si li disputen.
Després d’un inici de reconeixement mutu, en el minut 4´ Carlos amb l’ajuda de Vidal ja va haver de traure una pilota en la línia de gol. Tant sols 2 minuts després Manuel, en circumstàncies semblants,  treia un altre remat vilarrealenc quan ja es cantava el gol.  Era el 7´ de la primera i Marc entrava en substitució de Solá. La tònica tot el partit va ser: canvis ràpids per exigir esforç màxim.
En el minut 8´, com des de dins no podien foradar la porta de Carlos, el  Villarreal ho prova, des de 3 m. fora del àrea.  El 9 empala un fort xut, creuat i ras, per a fer pujar el 0-1 al marcador.
Abans de traure de centre, Nacho y M. Ángel entren per Manuel i Aitor.  Eren ja, i van seguir sent, minuts de domini visitant.  Al minut 12´ Jovi substitueix a Pau en defensa.  En u del errors arbitrals més repetits, talla un atac onder amb M.A davant de la porteria per acabar xiulant falta a favor de l´Onda.
Al minut 15´ el Villarreal ho tornà a intentar des de més enllà de la ratlla de fora de joc fent pujar el 0-2 al marcador. Aitor torna a la punta d’atac substituint a M.A.
En el 21´ Manuel protagonitza una de les poques internades del CD Onda i aconsegueix forçar un corner.  Ell mateix posa el baló en joc i Nacho remata amb molt de perill.
Pau torna al camp eixint Aitor, i Jovi avança la seva posició per a estar ara en punta d’atac. En el temps que quedava de primera part el Villarreal sols ho va intentar des de fora del àrea, davant la impossibilitat de foradar la defensa local, ben reforçada per les bandes que de forma conscient o forçats per l’empenta dels visitants van renunciar a l’atac.
A les 09:40h va començar la segona part, amb Carlos en porteria; Pau i Jovi en defensa; Marc al migcentre; Aitor i Florín per bandes, i M. Ángel en punta d’atac.  Igual que a l´inici del partit, minuts de tanteig, però cedint els visitants mes camp. A profitant aixó, Pau des de molt lluny dispara i para el porter. En el contraatac següent Carlos havia de lluir-se per evitar el gol.
Al 5´ de la segona, altra vegada des de fora de l’àrea el Villarreal aconsegueix el 0-3 que resultaria definitiu. D’allò cert es que els jugadors d’aquest equip aleví, líder de grup, disparen molt be, col·locant-la allà on volen, lluny de l’abast del porter.
Manuel torna al camp en substitució de M.A. Ocupa ara la posició de punta d’atac, tercera diferent en el partit, i la seva pressió davant es determinant per a que l’equip visitant no puga eixir a plaer com havia passat en moltes fases del partit. Açò facilita la defensa local, tallant més fàcilment els intents visitants d’entrar. Pau, de cap, imposa la seua envergadura en l’àrea. I Carlos es manté concentrat, sabedor que en qualsevol moment i des de qualsevol lloc van a disparar-li. A partir del 8´ l´Onda s’estira i trau varies faltes a favor prop de l’àrea visitant. A llançament de falta, Pau, Nacho, Jovi i finalment Solá  posen en dificultats al porter visitant que amb l’ajuda dels pals manté a zero el marcador.  Al 18´ Vidal se queda sol enfront al porter, amb tan mala sort que el baló li rebota a la mà, anul·lant l´ oportunitat de marcar.
El final del partit va estar un contraatac del Villarreal CF amb gran parada de Carlos.

Opinió Dels Protagonistes: Pau Canelles de Dios:
Ens vam merèixer marcar algun gol. Vam tindre ocasions a baló parat. Ells han marcat xutant des de lluny i a mí m’han unflat a pilotaes intentant parar els xuts. Tots hem lluitat molt i hem fet un bon partit. L’àrbitre no coneix molt bé el fora de joc ni la llei de l’avantatge.