domingo, 20 de febrero de 2011

14 TORPEDOS RECIBIÓ EL SUBMARINO AMARILLO

CD.ONDA ALEVÍ “C”  14    1  VILA-REAL C.F. “G”

Partit corresponent a la setzena jornada del Grup VII de categoria Aleví que enfrontava el passat dissabte 19 de febrer de 2011 a las 10.10h en el camp de La Cossa al C.D. Onda “C” contra el Vila-real C.F. “G”.

Per part de C.D. Onda eixiren de d'inici, amb l'1 Julián com a porter, com a defensa central amb el 4 Marcos, com a lateral dret David Ten amb el 14 i com a lateral esquerre amb el 2 estava Pau, en el mig del camp amb el 6 teníem a Aleix i com a davanters Andrés i Fran amb el 11 i 8 respectivament. Per a possibles substitucions teníem en el banquet amb el 3 Ximo, amb el 5 Javier, amb el 9 Jesús, amb el 10 Alex Aguilella i amb l'12 Vicente. Esta setmana descansaven Juan i Alex Sales.

Ha sigut un partit en el que hem dominat completament el joc des de el primer moment i ja en el minut 6 Fran feia el primer per als nostres i al minut següent David feia el segon i primer al seu compte particular, seguidament vam seguir tocant el baló però sense molta claredat i en el minut 13 Aguilella marcava el 3 – 0 i seguidament als 5 minuts David tornava a marcar, i dos minuts després en una jugada embolicada David xutava a porta i el tir eixia desviat, però li rebote en un contrari i es posava el 5 – 0. A partir d'aquest moment vam jugar un poc precipitats, ja que tots volien fer gol i ens vam preocupar més d'intentar fer cadascú la guerra pel seu compte. I així acabaria la primera part.

En la segon part vam eixir un poc més tranquils i sense tindre tanta presa per marcar gol i després de varies ocasions en el minut 41 Javier marcava el 6 – 0, als dos minuts Marcos de fort xut des de fora del àrea feia el 7 – 0 i seguidament Aleix feia el 8 – 0  i al minut Marcos tornava a fer un gol molt paregut al que havia fet feia un moment i posava el 9 – 0 al marcador, els gols venien tant seguits que no desplegàvem un joc molt vistós, però molt efectiu, després vindrien els gols de Pau, Aleix, Aguilella, un altre de Pau, i en una contra al tots voler intentar fer gol en una contra i després de que Juli rebutjara la primera acció, però a la segon ens feien el gol de l'honor, i als dos minuts David feia el tercer al seu compte particular i el 14 per al nostre equip.

14 – 1 – David 58'.

Bon partit del Aleví C, ara a esperar la setmana que ve que anem a La Vall per a enfrontar-nos amb la U.D., que serà un partit molt més dur que el d'aquesta setmana.