sábado, 26 de febrero de 2011

SE IMPUSO LA TÉCNICA LOCAL A LA EMBERGADURA DEL VISITANTE

Milloria i bon joc

Partit contra UC Unió de Castelló al camp de la Cossa corresponent al diset partit de lliga. Per part del nostre Infantil B formaren d’inici: Edgar, Andrés, Pablo, Natan, Pau V., Javi, Ruben, Marcos, Oscar, Esteban i Nestor. També participaren Salva, Ferran, Pau B., Ivan R. i Alberto.
Bon partit del nostre equip en el que a més del resultat em mantingut una bona intensitat durant tot el partit i ens ha fet gaudir d’un bon espectacle.
Partit amb clar domini local i amb diversos contraatacats dels visitants. Prompte al minut 10 els locals s’avançaven per mitjà de Ruben amb una jugada assajada de córner. Als 2 minuts els visitants empataven de nou el marcador. Al minut 16 i mitjançant una bona jugada de Nerstor, aquest cedís l’esfèric a Esteban que fa el seu primer gol d’avui.
Ja a la segona part tots continuava ibual amb els locals molt motivats i amb ganes d’oferir més joc. A minut 40 de joc és de nou Esteban qui aprofita una bona passada de Salva per fer un gol de vaselina. Al 43 els visitants de penalty ens fan el 3-2. Al 57 és de nou Esteban a passada de Ferran qui ens dona el 4-2 i finalment al minut 70 és Ruben qui en l’àrea visitants es fa amb un baló sol, passa entre mig de dos defensors i creua l’esfèric i fa el definitiu 5-2.
Aquesta és la dinàmica que em d’intentar mantenir per tal d’anar creixent i gaudint d’açò que ens agrada que és el futbol. Enhorabona i a Castelló contra el Drac la propera setmana.

PD : ( Añadida por un espectador )            Ya se que no es norma del entrenador sobrevalorar a los jugadores ni montar castillos en el aire , para no crear falsas espectativas . Es mas bien realista y sabedor de lo que tiene entre manos . Pero por mi parte no puedo dejar de aplaudir el magnífico partido realizado por todos en general , esa entrega y disciplina hasta el último momento y sobre todo esas estupendas jugadas y magníficos goles que nos han regalado . En el calentamiento se escuchaba por la grada " no tenen res que fer contra isos granduchos" . Luego en el partido se demostró que el orden y el buen hacer pueden contra la presencia física y la talla de los rivales . Enhorabuena a los chavales y al entrenador por este regalo a la afición .