domingo, 27 de febrero de 2011

EN LA VALL , UNA NUEVA VICTORIA DEL ALEVÍN C

U.D. LA VALL D'UIXÓ “C” 1 - 3 ALEVÍ “C”

Partit corresponent a la dessetena jornada del Grup VII de categoria Aleví que enfrontava el passat dissabte 26 de febrer de 2011 a las 14.45h en el camp José Mangriñan de La Vall d'Uixó al U.D. La Vall d'Uixó contra el C.D. Onda “C”.

Per part de C.D. Onda eixiren  d'inici, amb l'1 Alex Sales com a porter, com a defensa central amb el 12 Vicente, com a lateral dret Andrés amb el 11 i com a lateral esquerre amb el 4 estava Marcos, en el mig del camp amb el 3 teníem a Ximo i com a davanters Juan i Jesús amb el 7 i 9 respectivament. Per a possibles substitucions teníem en el banquet amb el 2 Pau, amb el 5 Alex Aguilella, amb el 6 Aleix, amb el 8 Fran i amb l'10 Julián. Esta setmana descansaven David Ten i Javier Hurtado.

Comença la primera part i els nostres van eixir molt ficats en el partit, (pot ser per el joc antiesportiu que va fer el rival en Onda), i ja al minut 1 Juan aprofite un baló que se li quede perfecte per a marcar el 0 – 1. injecció  de moral per als nostres i xarro d'aigua freda per al rival. Després de gol vam seguir intentant atacar, encara que feia un poc d'aire i els balons (que no eren els que marca la federació) no pesaven res i era molt difícil poder fer un passe un control o simplement conduir-lo. I al minut 14 Juan tornava a marcar i ens posava el partit encara més de cara. Uns minuts després fem una obertura a banda i Pau que veu al porter avançat fa un centre-xut que es cola per l'escaire del segon pal 0 – 3. Al moment de fer el gol el davanter de l'altre equip, un jugar molt gran, amb força i qualitat aconsegueix anar-se'n de la nostra defensa i ens fa l'1 a 3. i així es va acabar la segon part amb una possessió del baló similar dels dos equips.

Ja en la segon part el marcador no es va menejar, però això no vol dir que no tinguérem ocasions per a augmentar-lo i fins i tot per a poder tindre algun gol en contra. Al descans vam tindre que canviar a Alex Sales que s'havia fet mal en una jugada amb el 9 i es va tindre que posar baix els pals Julián, que ja ha jugat algun partit en aquesta posició. Només començar la segon van tindre unes quantes ocasions u contra u davant el porter que no vam poder materialitzar, ja que unes les va parar un bon porter, altres les vam tirar fora i altres al intentar regatejar al porter el baló se'ns va quedar llarg. I un poc més tard l'arbitre es va traure un penal de la txistera que era inexistent i apart des de la seva posició era impossible de vore, però no va anar la cosa a més perquè Juli el va parar i al rebutge Aleix va poder tirar el baló a corner. A partir d'ací ens vam dedicar a guardar el marcador per que no ens pogueren fer més gols i poder eixir a la contra, amb els nostres davanters que son prou ràpids, i ens va eixir bé la cossa, perquè con hem dit avanç, el marcador ja no es va menejar.

GOLS:
0 – 1. Juan 1'.
0 – 2. Juan 14'.
0 – 3. Pau 18'.
1 – 3. 20'.

Gran partit el realitzat per els jugadors de l'Aleví C, ara a esperar al Rafalafena, que també es un rival directe i es on tenim que demostrar el que podem fer.