domingo, 13 de febrero de 2011

CD.ONDA ALEVÍ “C” 3 – 4 C.D. CASTELLÓ “D”

Partit corresponent a la quinzena jornada del Grup VII de categoria Aleví que enfrontava el passat dissabte 12 de febrer de 2011 a las 10.10h en el camp de La Cossa al C.D. Onda “C” contra el C.D. Castelló “D”.

Per part de C.D. Onda eixiren de d'inici, amb l'1 Sales com a porter, com a defensa central amb el 12 Vicente, com a lateral dret David Ten amb el 14 i com a lateral esquerre amb el 5 estava Javier, en el mig del camp amb el 3 teníem a Ximo i com a davanters Juan i Aguilella amb el 7 i 8 respectivament, el braçalet de capità el portava Juan que va eixir elegit pels seus companys d'equip. Per possibles substitucions teníem en el banquet amb el 4 Marcos, amb el 6 Aleix, amb el 9 Jesús, amb el 10 Julián i amb l'11 Andrés. Esta setmana descansaven per estar malats Fran Alcalá i Pau Gallardo.

La primera part ha estat el domini un poc repartit entre els dos equips, però el Castelló ha sigut el que s'avança al marcador en el minut 5 aprofitant un rebutge del nostre equip que l'agafat un jugador del Castelló i de fort jut des de fora del àrea ens feia el 0 – 1. Ràpidament ens hem posat a tocar el baló i fruit d'aquest joc ha vingut l'empat amb una jugada que Juan veu el bon desmarc d'Aguilella que no perdona davant el porter. Així hem seguit jugant amb domini altern fins que en el minut 18 d'un altre rebutge i d'un altre jut de fora de l'àrea ens han tornat a fer el 1 – 2. El partit ha seguit amb les mateixes característiques i en el minut 30 d'unes mans pitades al mig camp ens han fet el 1 – 3 de falta directa. I sense temps per a més hem aplegat al descans.

En la segon part el joc del nostre equip ha estat un poc més espés, però un poc més efectiu i eixint a la contra hem aconseguit empatar el partit, primer en una contra que el baló li aplegue a Aleix que assistix a Jesús per que faja el 2 – 3 al marcador de tir creuat. El partit ha seguit igual amb domini altern i nosaltres pressionat el que podíem per a eixir rapit a la contra. En el minut 50 Aleix entra amb el baló dins l'àrea i un defensa rival el tomba. L'encarregat de tirar la pena màxima ha sigut Juli que li ha pegat al llarguer i al caure el baló a travessat la ratlla de la porteria. I dos minuts després de corner ens han fet gol, i així s'ha acabat el partit.

3 – 4 – 52'.

Hem perdut però hem donat millor cara que en el partit d'anada. Això vol dir que estem millorant, però encara tenim que seguir practicant mol per a que la pròxima siga que hem jugat millor que en l'anada i els hem guanyat.