domingo, 13 de febrero de 2011

SI PONES POCAS GANAS , RECIBES MUCHOS GOLES

Mal partit i tornada a la realitat

Partit contra Bovalar al camp del Chencho corresponent al quinzè partit de lliga. Per part del nostre Infantil B formaren d’inici: Ivan B., Salva, Andrés, Natan, Pau B., Javi, Ferran, Èric, Oscar, Marcos i Alberto. També participaren Alex A., Pablo, Pau V., Ivan R. i Vicen.
Partit anormal del nostre equip, falta de ganes, intensitat, cansament i tants altres adjectius que podríem dir per descriure el partit que varem oferir.
Els ondenses eixiren al terreny de joc apàtics i amb poques ganes per fer les coses bé i així òbviament és impossible. Em aconseguit que un equip inferior fins i tot semblara un bon equip.
Poques ocasions nostres a la primera part i on els locals arribaven diverses voltes amb clar perill, fen un total de dos gols i altres que Ivan va traure.
A la segon part tot va continuar igual, a pesar de que als quatre minuts Ivan R. de rebot va fer el 2-1 i prou després el Bovalar va jugar amb 10 per expulsió d’un jugador. El joc no va millorar, perdíem l’esfèric amb facilitat i no anaven a buscar els balons, degut a la falta de mobilitats de quasi tots els nostres jugadors. Si és cert que van tenir diverses ocasions per inclòs haver guanyat el partit, però la sort aquesta vegada ha volgut donar-nos els mèrits que em fet.
El que em de traure per altres ocasions es què a pesar del rival, per jugar bé i poder optar a guanyar, em de posar més que estar presents al camp i que és una llàstima deixar companys desconvocats per repartir minuts i que no aprofiten l’oportunitat de jugar.
El resultat final fou de 3-1.