lunes, 7 de febrero de 2011

EL INFANTIL B MAS CHULO QUE UN OCHO ( 8 - 1 )

Pluja de gols a pesar de l’esglai inicial

Partit contra Olimpic CS B al camp de La Cossa corresponent al catorzè partit de lliga. Per part del nostre Infantil B formaren d’inici: Ivan B., Pablo, Andrés, Alex M., Pau V., Javi, Vicen, Èric, Salva, Nestor i Alberto. També participaren Esteban, Ferran, Ruben i Edgar.
            Partit amb clar domini local, però fins ben avançada la primera part no em aconseguit imposar-se. L’esglai va venir al  minut 12 on els visitants s’avançaven al marcador i on nosaltres ja havíem marrat un penal minuts avanç. Fins el minut 24 no començaren a entrar els gols locals i fins el descans varem fer quatre gols. Durant la segona part el partit va seguir el camí del final de la primera part amb un clar domini local en el marcador i al joc, amb multitud d’ocasions per als nostres i on també varem fer quatre gols mes, deixant el marcador final amb el 8-1.
            Els autors dels gols locals van ser: Alberto (2), Vicen (2), Ruben (2), Edgar i Èric
Avui a més dels gols em fet un bon partit i em aconseguit control·lar el joc jugar be el baló i ser els clar dominadors del partit.
Enhorabona xics i a veure si aquestes bones sensacions les mantenim durant gran part de la segon volta que acaben de començar.