martes, 16 de noviembre de 2010

EL INFANTIL B FELIZ PESE A LA DERROTA

El bon joc no sempre te el premi corresponent

Partit contra el Drac de Castelló a la Cossa corresponent al quint partit de lliga. Per part del nostre Infantil B formaren d’inici: Edgar, Andres, Alex Agudo, Alberto, Alex Meneu, Pau Ballester, Javi, Iván Robles, Rubén, Vicen y Esteban.
            Partit en el que el C.D. Onda posava el control i domini del baló i on l’equip visitant eixia a la contra i tractava de jugar amb balons llargs. Gran treball de tots els jugadors al camp per tractar de contrarestar la diferència física amb el Drac de Castelló.
            El potencial físic visitant era contrarestat per la qualitat tècnica local.
            Diverses ocasions durant el transcurs de la primera meitat pels dos equips.
            Un dubtós penalty permet al minut 24 avantzar al Drac amb el 0-1 y diverses ocasions locals neutralitzades per l’àrbitre de l’encontre de fora de joc o be per la defensa visitant, no ens permeten igualar el marcador. La primera meitat finalitza amb el resultat del 0-1.
            La segona part començà amb els cinc canvis habituals en l’equip local i entren al terreny de joc Pablo (Andrés), Salva (Ivan R.), Oscar (Pau B.), Ferrán (Javi), Nestor (Vicen). Durant aquesta segona part eren els locals els que dominaven el joc i creaven les majors ocasións de perill, per l’esferic es resistia a entrar a la porta visitant.
            Al minut 40 els visitants per mitjà d’un magnífic contraatac establien el 0-2 y al minut 43 Alex Meneu remata de cap un magnífic llançament de corner de Esteban.
            Des d’aquest 1-2 al minut 43 i durant els  22 minuts restants, el nostre infantil ha creat perill a la meta visitant, ha lluitat més encara si calia, ja que volia aconseguir voltejar el resultat. Aquesta vegada ha segut la falta de sort la que ens ha privat d’un millor resultat, però ens em de quedar en el nivell d’esforç i bon joc demostrat per aquestos magnífics jugadors.
             Per nosaltres com si haguem guanyat el partit, ja que tots podem estar contents del partit realitzat en el dia de avui.
            Ànim xics i a per el següent partit contra el San Lorenzo de Castelló A.