domingo, 21 de noviembre de 2010

UN PUNTO DE PREMIO PARA EL INFANTIL B

PREMI AL BON PARTIT AMB UN PUNTET

Partit contra el San Lorenzo A de Castelló al Gaeta Huget A corresponent al sisè partit de lliga. Per part del nostre Infantil B formaren d’inici: Edgar, Nathan, Andres, Alberto, Alex Meneu, Pau Ballester, Ferran, Marcos, Salva, Éric i Esteban.
            Dos equips que ens han ofert un bon partit de futbol, intentant jugar amb la possessió de baló i unes bons desmarques de ruptura.
            A principi de partit em tingut diverses ocasions, però al minut 6 a segut l’equip local el que establia el 0-1 al marcador. Em continuat intentant fer-se amb el domini del joc i al minut 18 i amb una bona combinació dels nostres jugadors, el baló arriba a Marcos en la fontal, el qual troba a Esteban sòl i que estableix el 1-1.
            Des ací i fins la mitja part em gaudit de diverses bones combinacions del visitants, sobretot per la banda dreta de l’atac, cal mencionar que al minut 35 una bona combinació de l’Onda acaba en un baló als peus de Ferran, que intenta creuar tant el baló que va fora per molt poc.
            La segona part començà amb els cinc canvis habituals en l’equip ondense i entren al terreny de joc Alex A. (Andrés), Ivan R. (Nathan), Javi (Pau B.), Vicen (Eric), Pau V. (Alberto).
            Una vegada mes la falta de concentració dels ondenses fa que al minut 36 l’equip local s’avança de nou al marcador, però un altra volta els nostres jugadors ràpidament empaten mitjançant una gran passada de Ivan Robles a Esteban que no torna a perdonar i fa el 2-2.
            A partir d’aquest moment els nostres jugadors han anat augmentant el domini del baló i els locals a la contra també ens han creat diverses ocasions que o bé la defensa o Edgar s’han encarregat de anar parant-les.
            De nou al minut 53 els locals s’han tornat avançar amb el 3-2, desprès d’una jugada molt desafortunada per als nostres, on un rebuig de la defensa acaba el baló en un jugador local que troba un buit entre els nostres defenses i permet que arriben davant Edgar i li col·loquen el 3-2.
            Immediatament els nostres tornen a crear perill i ens fan una falta a uns 8 - 10 metres de la frontal a Esteban. Aquesta falta la trau Alex Meneu al minut 55 i fa un preciós gol de falta directa, on el porter visitant veu com li entre per dalt sense poder fer res per evitar-lo.
            El partit acaba amb aquest marcador i amb diverses ocasions pels dos equips.
            Bon dels nostre equip on em aconseguit trencar la mala raja de dos partits perduts i traure un punt en casa de d’actual líder a la classificació.
                                                                                              José Segura .

Aquesta setmana entrenarem Dilluns, Dimecres i Dijous a l'hora i lloc habitual. La setmana pròxima tornem a Dilluns, Dimecres i Divendres.