sábado, 6 de noviembre de 2010

A LA TERCERA FUE LA ... DERROTA

A la tercera no ha pogut ser i primera derrota de l’Infantil B

Partit contra el Unió de Castelló al Gaeta Huguet corresponent al tercer partit de lliga. Per part del nostre Infantil B formaren d’inici: Iván Balaguer, Alex Agudo, Pablo, Alberto, Pau Villegas, Javi, Oscar, Iván Robles, Rubén, Vicen y Éric.
            Primera part amb clar domini de l’equip local, on al minut 5 col·locaven el 1-0 al marcador. Les distintes ocasions locals eren la tònica habitual i on el nostre Infantil domes podia defendre els atacs locals. Una i un altra volta creaven perill a la meta visitant, sobretot per la banda esquerra local on els nostres defenses han tingut d’emplenar-se a fons per neutralitzar les ocasions de perill de l’equip local. Poques arribades a l’àrea local per part de l’equip Ondense i al minut 33 es produïa el 2-0 i al finalitzar la mitja part al minut 35 ens feien en 3-0 amb el qual em arribat a la meitat del partit. En la primera part al minut 27 ha sigut substituït Ivan Robles per Marcos i al minut 34 Pau Villegas (per molèsties) per Pau Ballester.
            La segon part l’Infantil del C.D. Onda ja ha tornat a les seves arrels i formes de joc, imposant el seu estil de joc i lluita i on s’ha fet el clar dominador del joc. La falta de sort de cara al gol ens ha privat d’un marcador distint. Les ocasions locals en la segon part han disminuït, augmentant les ocasions visitants en les que finalment al minut 48 em pogut establir el definitiu 3-1 al marcador en el que ha finalitzat l’encontre amb un gol de corner ejecutat per Éric i rematat per Alberto.
En aquesta segon part l’actitud de l’equip Ondense ha segut un altra a la mostrada en la primera part, on s’han adaptat al joc de l’equip local. En aquesta segon part em creat distintes ocasions de perill a la meta local on la falta de encert i sort ens ha privat d’un millor resultat.
            L’experiència d’aquest partit ens diu que em de lluitar e imposar el nostre estil de principi de partit per tal de poder competir en igualtat de condicions amb qualsevol rival i que si ens proposem estar tots implicats durant els 70 minuts podem fer gaudir a tothom del nostre futbol.
            A per el següent rival i amb l’actitud de la segon part al Gaeta Huget Xics.