domingo, 28 de noviembre de 2010

La vida sigue igual……..o David contra Goliat

La vida sigue igual……..

Partit contra Esportiu Vila-Real C a La Cossa corresponent al sèptim partit de lliga. Per part del nostre Infantil B formaren d’inici: Ivan B., Alex A., Pablo, Pau B., Pau V., Oscar, Nathan, Marcos, Rubén, Éric i Néstor.
            Aquesta vegada ens ha tocat un equip més amb molts jugadors de segon any i físicament prou més grans. Els nostres han portat durant quasi tot el partit el pes de mateix, però una major pegada dels visitants els ha permès tenir un còmode resultat a la fi de l’encontre.
            Encara no érem seguts als nostres llocs, els visitant al segon 40 de joc aconseguien avançar-se al marcador amb un llançament de la frontal.
            Nosaltres al minut 15 per mig d’un bon llançament de lliure directe executat per Pau Ballester fèiem el 1-1.
            Poc ha durat de nou l’empat, perquè en un minut ens han tornat ha fer un altre gol prou semblant al primer amb un baló llaçant del mig camp i la major alçada dels davanters visitants els ha permès fer-se amb el baló i fer un altre gol.
            De nou al minut 30 ens han fet el 1-3.
            Els nostres seguien amb el bon joc i treball, però al minut 30 els visitants han fet el 1-3. A més la falta d’encert dels ondenses ens ha tornat a privar d’un millor resultat.
La primera meitat ha finalitzat amb el 1-3.
En la segon part de nou em fet canvis al començament de la mateixa i han  entrat al terreny de joc els següents jugadors locals: Salva (Pablo), Ivan R. (Alex A.), Alex M. (Pau B.), Esteban (Éric), Ferran (Pau V.).
            De nou en aquesta meitat, els nostres han continuat oferint-nos bon joc i seguint la línea de treball començada a la primera meitat.
            Em gaudit de diverses ocasiones dels nostres jugadors al llarg de la segon meitat, però de nou les em llançat fora o el porter visitant ha segut l’encarregat d’aturar-les.
            Almenys podem seguir contents, ja que mantenim intensitat durant els 70 minuts, el partit el controlem i a pesar de la derrota, intentem fins a la fi aconseguir un millor resultat.
            Esperem que la sort prompte ens canvie i que la qualitat tècnica i les ganes s’imposen a les facultats físiques, ja que aquest grup es mereix partit a partit un millor resultat.